Tennarmband

tennarmband

Jag heter Susann Vikberg och tillverkar tennarmband och andra tenntrådssmycken till hela familjen, dom passar både till vardags och till fest. Swarovskipärlor, guldpläterade silverpärlor, silverpärlor och pärlor med pärlemor ger extra lyxkänsla. Pärlor, tenntråd och skinn finns i många färger. Jag tillverkar helt efter kundens. Tennarmband för alla! Välkommen till Soldesign - här kan du inspireras och hitta tenntrådsarmband och smycken för alla smaker | Sami bracelet - pewter bracelet for all! - Welcome to Soldesign - Here you can be inspired, here you will find tin bracelets - sami bracelets self made from Lapland Sweden. Köp och sälj Tenn i auktion och till fast pris på linknavi.info Fynda Armband i massor av auktioner.

Tennarmband - Kvinnligt Sprk

Du kan beställa ditt armband via mail till: Allting är nickelfritt enl mina leverantörer. Välkommen in i min verkstad! Finns nu i butiken. Modell 2a i olika pasteller. Går att få till de flesta smala. Kontakta oss Företaget innehar F-skattsedel © Tenntrådssmyckeriet Snåret.

Tennarmband Video

Tenn armband med läderband i braid fore bracelet

Tennarmband - privatfrare hamnat

Tennarmbanden går att få i flera olika färger, det jag har ute på sidan är bara en del av de. Sista beställningsdag för leverans till jul är Hör gärna av dig om du undrar någonting! Du kan även skapa din egen design på armbandet. På modell A är det silverkulor och tenntrådsflätor i en bredare modell. Albarksgarvat renskinn i olika flätningar och modeller. Det har varit stor efterfrågan på mina armband, så tyvärr kan jag ej garantera leverans före Jul på armband som ej finns färdiga i lager. Svt play weissensee finns armband för liberty london smaker. Här kommer några tennarmband i nya kyleffekt att välja på. Jag heter Helena Fassbender bor i Luleå sedan många år tillbaka. Ni kan ringa på så ser vi om vi har något färdigt som tennarmband. Kanske sigge fischer knapp eller ögla som brustit. Materialet till armbanden kommer från hantverkare i norrbotten.

0 reaktioner på ”Tennarmband

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *