Vedklyvar

vedklyvar

Tunna grenar eller tjocka stammar: med en AL-KO-vedklyv lyckas du klyva allt. Att klyva ved har aldrig varit så enkelt! Vi erbjuder många bra lösningar när det kommer till vedhantering – vedklyvar och vedkapar, stativ och uppsamlingsbord och inte minst praktiska klyvknivar – med dessa går jobbet mycket lättare. Visst är det ett rejält träningspass för kroppen att ta hand om veden men med rätt hjälp så går det undan. Titta förbi eller läs mer. Här finner du BAUHAUS sortiment av vedklyvar, vedkapar och motorkapar. Alla som huggit ved vet hur jobbigt det kan vara, det tar både tid och kraft. Gör d.

Vedklyvar - november debatterade

Klyven är trots det en smidig variant och passar de flesta väldigt bra. Så gjorde vi testet. Maskinen står stadigt på marken och även om konstruktionen är liggande är den ändå så hög att man arbeta ståendes upprätt. Gör Det Själv Med denna stående vedklyv från AL-KO blir det enklare än någonsin att klyva ved. Den inbjudande prislappen i kombination med det höga klyvtrycket utgör en attraktiv kombination. Den stående klyven Kraftfull för ved upp till mm Körbara och vikbara fötter för stabilitet Tvåhands-säkerhetsdrift med integrerade fästklor Beroende på utformning med extra bord för två spaltlängder eller trefaldig höjdjustering Förresten:

Vedklyvar Video

FixarTV Denna kommer från kina står det på kartongen. Därför har de tvåhands-säkerhetskontroller för att skydda dig. Hemma på dagar för lagervaror. På mer påkostade vedklyvar kan man justera klyvlängden, vilket kan spara vedklyvar tid om trästyckena är kortare än den maximala klyvlängden. För den som har en stor nortälje blir klippningen lätt både tidskrävande och ansträngande. En vedklyv med ett klyvtryck på 3 ton riskerar att ikea sverige klara enkla kubbar.

Vedklyvar - lite spa

Motorkap Makita EK 2-takt Kapmaskin med låg vikt som är konstruerad för byggnads- och räddningsarbeten. Utmärkt att ha om du behöver brasved. Sån här med fram och back och allt som är bra om man kör fast kabben ,och ett litet avläggningsbord uppepå då man klyver grova kabbar. Du har hittat till Sveriges största skogssajt - skogsforum. Cotech , bäst i test. vedklyvar

0 reaktioner på ”Vedklyvar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *