Aktieägarförening

aktieägarförening

O har aldrig varit oanträffbara. Vi har flera medlemmar i OAÄF som har återkommande kontakter med ledningspersoner inom företaget och för information vidare på vårt forum. Dessutom upplever vi att O-ledning och styrelsepersoner gärna lyssnar på oss och tar till sig våra tankar. Givetvis är de  Kancera AB | Exempel på hur KAN aktieägarförening fungerar. Välkommen! Information om Axfoods aktieägarförening. Föreningen startades år och har som huvudintresse att Axfoodaktien utvecklas bra. Vi bidrar till detta bl.a. genom: följa bolagets skötsel, inriktning och utveckling - löpande ha kontakter med företagsledningen - tillvarata även de mindre aktieägarnas intressen. Stöd linknavi.info genom donation. Vår förhoppning är att forumet bidrar och ger något tillbaka till läsaren genom de skribenter som verkar på forumen. För att kunna säkerställa forumets existens behövs löpande intäkter och donationer stora som små tas tacksamt emot. Vill du bidra klicka på donation eller länken.

Aktieägarförening - vecka

För er som inte fattar vad det handlar om eller ni som tvivlar eller ni som vill utöka kunskapen finns bara en sak att göra! Vill man ha konstruktiva diskutioner finns stora möjligheter oxå. Obducat kommer nu när pengarna är på kontot. Sedan lovar år en hel del gott från O-fronten, sådant som har kommunicerats från bolaget exv. Vi räknar med att IR ska bli bättre nu.

Aktieägarförening - att anvnda

Det är ett par miljoner aktier som ska ut. Men tiden för ett teknikskifte kommer jag aldrig att glömma, 20 år. Det är väldigt svårt att begripa hur litet Obducat är som börsbolag när man skummat igenom Aulis länkar. Heliospectras ljus växer, vinst dröjer. Vi är redan inne i området som bränns ordentligt och därför uppmanar jag er som behöver det:

Aktieägarförening Video

aktieägarförening

0 reaktioner på ”Aktieägarförening

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *