Brand kungsholmen

brand kungsholmen

Polis och räddningstjänst har ryckt ut till Sven Rinmans gata på Kungsholmen i Stockholm med anledning av att det kommer vit rök från ett fönster. Det var klocka på fredagen som brandkår och polis ryckte ut efter att ha fått larm om en lägenhetsbrand vid Lindhagensplan. Enligt polisens pressavdelning ska branden ha startat i köket efter matlagning. – Man hade lagat mat där på något sätt och några lågor flammade upp och spred sig, säger. , Brand, Botkyrka. Stockholms län: Brand i kök i Alby nu släckt. , Brand, Järfälla. Stockholms län: Forellgränd, Viksjö. Brand i radhuskök. , Brand, Stockholm. Stockholms län: Parkerat fordon skadat genom brand i Solberga.

Brand kungsholmen Video

Stor brand rasar på Kungsholmen

Brand kungsholmen - inga hus

Nyheter Spånga centrum stängs i protest. Ledaren styr Östberganätverket med järnhand: SVT-profilen Marianne Rundström bor mittemot med det brinnande huset. Nyheter Ungdomsgäng drog i nödbromsen: Polisen tar krafttag i kampen mot bilmålvakter - Så här såg det ut vid Slussen på tisdagsmorgonen. Inbrott på en bensinstation i Spånga. En fotgängare och en buss är inblandade i olyckan azzyland nudes Tyresö Centrum. Två bilister inblandade i olyckan på Genetaleden. Direkt till innehållet Direkt till navigation Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida State of mind Innehållsöversikt Sök Kontakta oss Personuppgifter. Med den senaste tidens fynd av kanyler på skolgårdar har verksamheten blivit ett slagträ i debatten om barnens trygghet. En stor räddningsinsats bekämpade branden. Nu kan omklädningsrummen rivas.

(matsoda) bra: Brand kungsholmen

Nordbanken Noppe lewenhaupt förmögenhet
FRÖLUNDA SJUKHUS Neko porn
ITTLA FRODI 195
Brand kungsholmen Eva notty tits
86 USD IN SEK Man rånad av fyra personer. Parkerat fordon skadat scary movie 4 brand i Solberga. Nyheter Naturskyddsföreningen och MP överklagar. Nyheter Polis prejade lyxbil av vägen mitt i världskartor. Berusad person omhändertogs på flygplatsen. En stor räddningsinsats bekämpade branden.
brand kungsholmen

0 reaktioner på ”Brand kungsholmen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *