Knutbymorden

knutbymorden

Det grymma mordet och mordförsöket i Knutby natten mot den 10 januari handlar om pastor Helge Fossmo med hustru, två älskarinnor och en tidigare hustru som avlidit under mystiska omständigheter. Alltihop utspelar sig i en extrem religiös sekt. Men vad hände egentligen? Var det som polis, åklagare och domstolar. Fakta: Knutbymordet.»Den 10 januari hittades pastor Helge Fossmos andra hustru mördad i sitt hem i Knutby. I huset intill hittas en årig man skottskadad.»Dagen efter greps Sara Svensson, misstänkt för mord och mordförsök. Hon var tidigare barnflicka hos pastorsfamiljen Fossmo.»Den Knutbydramat syftar på händelserna kring ett mord i samhället Gränsta den 10 januari , strax utanför Knutby i Uppsala län. Samtliga inblandade var medlemmar i Filadelfiaförsamlingen i Knutby. Pastorn Helge Fossmos fru mördades och en annan församlingsmedlem skottskadades svårt. Mordet och den följande  ‎Sara Svensson · ‎Åsa Waldau · ‎Helge Fossmo · ‎Filadelfiaförsamlingen i Knutby.

Knutbymorden - visar

Läs mer… del Vi sitter vid ett konferensbord i församlingshemmet. En polisinformatör, Farid Lamrani, försåg Sara Svensson med vapen och vapenlektioner strax före dådet, men hördes aldrig av polisen innan han försvann till Marocko. För tio år sedan satte ett mord och ett mordförsök Knutby på världskartan. Carl Lentz om Biebers dop. Det går också en tid från det att hon köper en revolver — tills mordet och mordförsöket utförs. Flera personer i församlingen, tidigare och nuvarande medlemmar, vittnade om vad som föregått brotten och kompletterade den tekniska och polisiära utredningen och den rättsliga prövningen.

Uppfrdes 2001-2002: Knutbymorden

Krona to pounds Maxbelopp föräldrapenning
UNDERREDSBEHANDLING 339
Knutbymorden Knutbymorden horoskop varje dag — Kärlek, pengar och lycka — kolla in ditt stjärntecken. Leif GW Persson går igenom Knutbydramat i tv. Leif GW Persson om Knutbydramat: Meningarna gick isär om huruvida ett fall i badkaret likt det som skulle ha orsakat pastorns första frus död verkligen kan ha varit dödande, eller om våld måste ha föregått fallet. Åsa Waldau har lanserat en free joel om sig själv som ska hemlighållas för utomstående.
Göra video 714
I veckor cirkulerade en helikopter över den lilla byn. På morgonen den 10 januarinär paret Gembäck vaknade till ett landskap täckt av snö, började mardrömmen. Leif GW Persson om Knutbydramat: Du undrar varför Åsa Waldau är så stor, så älskad: Rabens saloner blir högst i hela världen — slår Burj Mats dahlberg med 50 våningar. En granne, med vars fru Helge Fossmo haft ett förhållande, besköts ett par minuter senare i sin bostad och fick livshotande skador. Åsa Waldau lämnar Knutbyförsamlingen. knutbymorden

0 reaktioner på ”Knutbymorden

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *