Skeppskatt

skeppskatt

Har kollat lite på en ras som kallas Skeppskatt. Men visst heter rasen något annat, den med en extra "tumme"? Vissa säger/linknavi.info skeppskatt. En skeppskatt var förr i tiden vanlig på större båtar, både på krigsfartyg och civila fartyg. De som hade skeppskatt hade i regel bara en sådan på skeppet, och ofta var det kaptenen som var dess huvudsakliga människa. De ansågs bringa tur, men de gjorde även stor praktisk nytta eftersom de höjde moralen. Det här är ingenting annat än falsk marknadsföring, för att få mer betalt för missbildade kattungar, och samma sak är det när det gäller ryska bergskatter och skeppskatter med sex tår, förklarar Maja Karlsson. De sistnämnda raserna existerar inte över huvud taget utan är bara fantasier som spridit sig och de.

Skeppskatt - innehller verenskommelse

Vill du ha en banner på Bukefalos? Blir tårna dessutom för många får katten svårt att gå. Det är den enda som SKA ha extra klor. Förhoppningsvis är köparen någon som kommer kastrera sin kisse. Uppgifterna du anger när du gillar eller ogillar ett inlägg kommer inte att vara synliga för andra. skeppskatt Att skeppskatt Norsk Skogkatt för skeppskatt vilket många gör är helt felaktigt, dessa två har ingenting med varandra att göra. Fast såg nu också att det stod att de var fortfarande ganska vanligt i USA, så de kanske inte alls är så här i Ica nära ynglingagatan. Dela detta till dina följare. Lynnet kan då också bli instabilt. På wikipedia står följande: Den vanligaste rasen som drabbas utav  det är den vanliga bondkatten eller huskatten. En avel på skeppskatter så skulle generationen efter få ännu fler tår det räcker oftast med att den ena katten har missbildningen.

Skeppskatt - vrt ett

Det häftigaste från hela världen. Anmäl 21 Bra inlägg. Anmäl 0 Bra inlägg. Jag skrev mest för att jag undrade om de värkligen stämmde - glömde frågetecknet bara. Men som sagt, båda defekterna i sig är oftast ofarliga, man ska dock inte avla på dom. Annonser Kontakt Säkerhet och regler Cookies. Men det är nog inget att sträva efter att vilja ha en katt med extra tå..

0 reaktioner på ”Skeppskatt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *